HTML

Bárány Balázs

Friss topikok

Archívum

2. nap

2012.02.19. 11:39 Bárány Balázs

 Ma semmit nem vásároltam, a tegnapi eresztés ki fog tartani holnapig. Viszont találtam egy érdekes képet a neten, nem tudom láttátok-e már. 

 Hát igen. Havonta bruttó egymillió hétszázezer, ami napra leosztva is több, mint amennyiből őszerinte egy hónapig meg lehetne élni. De félreértés ne essék - nem az a baj, hogy ő gazdag. Az nem bűn. A bűn inkább az, hogy országgyűlési képviselő és alpolgármester létére annyira fogalma sincs az országról, hogy akár csak nagyságrendileg is képbe legyen az életben maradáshoz elegendő mennyiségű pénzről. És akkor már csak hab a tortán az az undorító stílus, amivel utána az ügyet intézte. Az az elemi felháborodás, hogy a királyi televízió munkatársa egyáltalán kérdezni mert tőle valamit. Nincsenek ők ehhez szokva.

És hogy mi az igazi bűn? Az, hogy a Fidesz ilyen arcokkal árasztja el a közéletet. Teljesítmény nélküli, tehetségtelen és cinikus emberek, akiket nem motivál semmi más a hatalmon és a pénzen kívül. Nagyon nehéz lesz az általuk okozott károkat helyrehozni. 

Budai Gyula, aki jó, hogy nem fejelte meg az újságírót, mikor visszavakkantotta az egyébként teljesen másról szóló kérdésére, hogy "mit keres Oszkó a Wizzairben?". Tállai András, akinek az okozott lelki kielégülést, hogy megalázhatott olyan embereket, akiknek már tényleg semmijük nincs. És most Zsiga, aki semmit, de semmit nem ért abból, hogy miért baj az, amit mondott. És így nyilvánvalóan nem is tudja szégyellni magát, már ha egyáltalán emberileg alkalmas rá.

És milyen hosszan folytatható még ez a sor...

De hogy a tárgytól se térjünk el: A hátralévő 27 napra maradt 45.830,- Forintom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baranybalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr394134319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása