HTML

Bárány Balázs

Friss topikok

Archívum

17. nap - Felmérés

2012.03.05. 14:21 Bárány Balázs

Van ezzel a 47 ezer Forinttal két gond. Pontosabban rengeteg van, de most kettőt szeretnék kiemelni. Az egyik az, hogy én azt hittem, ha már egyszer ilyen keveset eszem, akkor legalább fogyni fogok. Hát egy frászt. Sőt. De mondjuk ez érthető is, az étkezés főleg az alábbiakból áll - kifli, kenyér, tészta, krumpli, rizs. Szénhidrát szénhidrát hátán. És próbálkozhatok én a napi egy almával vagy répával, ez attól még rettenetesen egészségtelen lesz, és ezt már érzem is magamon.

A másik meg az, hogy - az egészségtelen étkezés miatt, vagy attól függetlenül, nem tudom... - elkezdtem megbetegedni. Na ettől féltem. Egyrészről azért, mert most pont ez hiányzott, másrészről meg azért, mert a maradék pénzből TELJESEN ESÉLYTELEN, hogy bármilyen gyógyszert vegyek magamnak… Na szép. Az egyik kolléganőm volt olyan kedves, hogy megkínált egy Neo Citrannal és egy szopogatós cukorkával, de az nem lesz jó, ha gyógyszer nélkül kell kihordjak egy kezdődő betegséget.

Péntek óta 1.135,- Forintot költöttem el, mindet ennivalóra. A következő napokban viszont egyáltalán nem lesz időm főzőcskézni, úgyhogy most egy darabig marad a reggelire vajaskifli, ebédre vajaskifli, délután pedig alma kombináció. Ez azt jelenti, hogy a hátralévő 12 napra maradt 6.817,- Forintom. Őszintén remélem, hogy Zsiga Marcell is ennyiből fog élni egyszer, jót tenne az egójának, az biztos...

Szeretnék egy felmérést végezni. Elég sokan olvassátok a blogot, és kíváncsi lennék, hogy kiket érintett meg a téma ennyire, ezért rákérdezek a jövedelmi helyzetetekre. A kérdés úgy szól, hogy a háztartásodban mennyi a havonta egy főre eső nettó bevétel.

Mennyi a háztartásodban az egy főre jutó havi nettó jövedelem?
Kevesebb, mint 47 ezer Forint
47 ezer és 100 Forint között
100 ezer és 150 ezer Forint között
150 ezer és 200 ezer Forint között
Több, mint 200 ezer Forint
Free polls from Pollhost.com

 

Előre is köszönöm mindenkinek, aki megtisztel a válaszával. Szavazni szerda 12 óráig lehet, az eredményt utána kirakom ide. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baranybalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr144290549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása