HTML

Bárány Balázs

Friss topikok

Archívum

24. nap - A felmérés eredményei

2012.03.12. 14:14 Bárány Balázs

Ezek lettek a múlt héten kirakott kérdés eredményei. Látszik, hogy a blog olvasóinak több, mint 60%-ának a háztartásában kevesebb az egy főre jutó kereset, mint 100 ezer forint. És majdnem az olvasók negyede él kevesebb pénzből havonta, mint 47 ezer Forint. 

Ezek a számok még akkor is dermesztőek, a felmérés nem reprezentatív. 

Nagyon sok visszajelzés érkezett a múlt csütörtöki, MSZP évértékelőn elmondott beszéddel kapcsolatban, ezeket köszönöm, jól estek. De mindenképpen szeretnék tisztázni két dolgot:

  1. Ez nem rólam szól, továbbra sem. Örülök, hogy aggódtok, vigyázok magamra, örülök, hogy sikerült fölkeltenem a figyelmet, de semmi különös nincs abban, amit csinálok. Csupán úgy élek, ahogy milliók ebben az országban. 
  2. Ebből kifolyólag nagyon szépen köszönöm a sok-sok felajánlást, amit e-mailben és a facebookon küldtetek, de nem áll módomban elfogadni őket. Pedig van köztük néhány csábító...:) Segítsetek inkább azokon, akik tényleg rászorulnak a környezetetekben. Biztosan nem kell sokáig keresgélni...

Kicsit sajnos többet költöttem az elmúlt napokban, mint szabad lett volna, mert vennem kellett egy mosószert is. Persze a legolcsóbbat, remélem, nem fogja tönkretenni az összes ruhámat. Úgy alakult, hogy a hátralévő 5 napra maradt 2.135,- forintom. 

És már megint nincs semmi a hűtőben a vajon kívül... Úgyhogy az ma este le kéne főznöm valami meleg ételt 1.000,- forintból, ami ki is tart szombat estig. Szerintem ez valamilyen krumpli alapú dolog lesz, de ha van valami jobb ötletetek, akkor azt osszátok meg velem! Reggelire pedig a szokásos vajas kenyér, és veszek egy liter tejet is, mert azt egész hónapban nem ittam...

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baranybalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr124311938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása